Hypotheken in Delft

U heeft in Delft het huis van uw dromen gevonden? Gefeliciteerd! Dan nu nog een passende hypotheek. Voor nu en in de toekomst. Een hypotheek is namelijk méér dan een grote geldschuld. Het is een investering in uw financiële toekomst met uw huis als ‘spaarpot’, waarbij u voor een langere periode een financiële verplichting aangaat. DKA doet er alles aan ervoor te zorgen dat u - wat er ook gebeurt - niet in financiële problemen komt. Daarom is het kiezen van een hypotheek maatwerk.

Een hypotheek voor de toekomst
U wilt niet alleen naar vandaag kijken, maar ook naar de toekomst. Gaat u minder werken of verwacht u binnenkort grote uitgaven? Beter om daar rekening mee te houden. Ook worden de mogelijke gevolgen van arbeidsongeschiktheid en overlijden bekeken. U moet er immers niet aan denken dat u in die omstandigheden uw huis moet verkopen.

Ook als u elders al een hypotheekofferte heeft aangevraagd, neemt DKA deze graag voor u onder de loep. Bel voor vrijblijvende informatie.

Tip! Bent u starter en koopt u uw eerste huis? Wellicht komt u in aanmerking voor subsidie. Bel 06-42252087 en vraag naar de mogelijkheden.

Tip! Is uw hypotheek maximaal € 245.000? Grote kans dat u in aanmerking komt voor een hypotheek met nationale hypotheek garantie (NHG): een hypotheek met extra zekerheid en rentekorting.

Tip! Tijdens het eerste gesprek ontvangt u gratis informatie. Daarna maken wij met u een afspraak over de vervolg werkzaamheden en de beloning hiervan.
Vraag naar de mogelijkheden.

Maximale hypotheekhoogte
Wilt u een indicatie van de maximale hypotheekhoogte? Neem dan contact op.Vraag hier de voordeligste hypotheek aan >>

koffie
hypotheek
paperclip